¡Hola chicos!

 

Tiden i Cartagena har kommit till sitt slut och idag åker vi vidare mot paradiset; San Andrés och Providencia. Det ska bli skönt med semester efter två veckors hårt studerande ;) Vi tror att vi lärt oss tillräckligt med spanska för att ta oss runt utan problem... 

I veckan har vi haft det något lugnare med lite färre aktiviteter än första veckan. Vi har ändå hunnit med ett besök till mangroveträsken här, besökt en marknad och Felicia har tagit en danslektion samt även varit på ett zumba-pass på ett lokalt gym. Det var en upplevelse... På marknaden fick vi testa en mängd olika lokala rätter med afro-karibiska influenser som är typiska för Cartagena. Utöver detta har vi mest tagit det lugnt, pluggat på olika caféer och strosat i "gamla stan". John har också hunnit med att vara sjuk i två dagar med lite feber och diverse magproblem, men inte värre än att det gick bra att vara i skolan på förmiddagarna.

Igårkväll lagade vi middag till hela familjen, vi bjöd på köttbullar med brunsås och potatismos, tyvärr inga lingon, men inlagd gurka! Gurkan var nog mest uppskattad och Nathalia drack till och med spadet när gurkan var slut.

Hasta luego! 

Många svettiga kramar

Cheviche från en sombrero på gatan

Cheviche från en sombrero på gatan

Rå sea food i tomat-vitlökssås. Gott gott! 

Rå sea food i tomat-vitlökssås. Gott gott! 

Mangoglass som smälte snabbare än man hann äta... 

Mangoglass som smälte snabbare än man hann äta... 

Centro viejo

Centro viejo

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg